Testimonials

Volwassenen

“Het allerbelangrijkste is dat ik rust van binnen heb gekregen, een stuk positiever ben geworden. Je hebt me geleerd om goed naar mezelf te kijken in wie ik ben en wat ik wil. Ik ben Y en mag zijn wie ik ben. Ik mag ook laten zien wie ik ben. Ik heb ook een gave die gewaardeerd wordt door mensen.De sessies bij jou gaven me lucht en daarna liep ik te zingen thuis. Af en toe ben ik natuurlijk nog chagrijnig of boos. Dan laat ik het maar toe en gaat het altijd weer voorbij.” ~ YD (61jr)

“Onze afspraken hebben er voor gezorgd dat ik meer ordening kreeg in mijn hoofd, vragen kon stellen en suggesties heb gekregen; dat alles in relatie tot de klachten. Daardoor ben ik gaan zien dat het hoofd niet zonder het lijf kan en vice versa. Energie, ontspanning en spontaniteit zijn kwalificaties die ik tekort kwam, maar – buiten de energie – zie ik die zelf ook weer terugkomen en dat voelt goed. Onze afspraken zijn daar zeker de basis voor.” ~ BdB (56jr)

 

“Je helpt me om juist in mijn innerlijk te kijken naar wat al zo lang is weggestopt, je helpt me anders naar mezelf te kijken.” ~ DK (46jr)

“Ik heb het gevoel meer controle over mijn spanning te hebben en er meer mee om te kunnen gaan. Ik kan beter tegen mezelf zeggen dat het wel goed komt en ik weet nu wat ik kan doen om de spanning te verlagen”. ~ NvH (73jr)

“Ik voel me steviger en krachtiger. Ik heb weer het gevoel dat ik onverwachte gebeurtenissen aankan. Ik heb ervaren dat ik mijn verdriet aankan. Ik voel me vrijer en vrolijker en ik ben weer gaan voelen wat ik wil.” ~ ML (51jr)

“Ik ben mezelf en mijn lijf meer gaan accepteren. Ik wil nog steeds wel afvallen, maar vooral omdat ik dan meer energie heb en niet meer om geaccepteerd te worden door de mensen om me heen.” ~ ATK

“Ik was een robot en ging altijd maar door. Ik heb geleerd meer stil te staan bij mijn lichaam, mijn grenzen te voelen en ernaar te luisteren. Ik moet minder van mezelf. Ik denk vaker dat ik het de volgende dag ook wel kan doen.” ~ GT

 

Kinderen en jongeren

TW (17jr): “Ik had het gevoel dat je me begreep, dat je je interesseerde voor wat ik vertelde en dat onthield. Wat ik lastig vond, is dat je vaak vroeg wat ik bij iets voelde, wat natuurlijk ook wel nodig was. PMT heeft me geholpen eerder naar mijn lichaam te luisteren wanneer ik vermoeid ben en het heeft me laten beseffen dat sportspellen mij energie geven, waar ik eerder niet goed wist wat mij energie gaf.”

Moeder over TW: “Je hebt het vertrouwen van mijn dochter weten te winnen, waardoor ze zich op haar gemak voelde. PMT heeft geholpen zodat ze nu krachtig vanuit zichzelf kan zeggen dat ze het zelf wil gaan proberen, eigenlijk precies wat we wilden bereiken.”

LV (12jr): “Je kijkt op een andere manier naar mij, omdat ik ook autisme heb. Daarin houd je rekening met mij en weet je wat je doet”.

Moeder over LV: “Er is een klik en het geeft hem iets waardoor hij met plezier naar PMT gaat en hij nooit moppert over na school snel door moeten gaan.”